Ads 468x60px

Profile


AyuhTopup telah beroperasi sejak Januari 2017 dan merupakan Dealer yang berdaftar dengan :

1) U FUTURE ENTERPRISE (No. Pendaftaran SSM: AS0239272-Uyang beroperasi di Alor Setar, Kedah. Syarikat ini juga merupakan syarikat yang kukuh dan telah 14 tahun dalam industri ini iaitu sejak 2001 lagi. Syarikat ini juga telah berdaftar dengan pihak KASTAM untuk GST ID iaitu 001086853120, 001816387584 & 001964089344.

Produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup secara sms, webportal atau aplikasi android TANPA kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar kod sms mudah kepada server dan server akan menghantar topup kepada pelanggan. Selain topup, syarikat juga menawarkan servis pembayaran bil bagi bil-bil tertentu.

AyuhTopup.com dikendalikan oleh Noor Azman yang berada di Kuantan, Pahang. AyuhTopup.com diwujudkan adalah untuk mempromosikan bisnes topup dan menawarkan keuntungan yang tinggi kepada pelanggan yang berminat untuk menjadi usahawan topup.

Dengan pakej yang menarik dan yuran pendaftaran yang murah, sesiapa pun boleh menyertai AyuhTopup.com. Jika anda berminat untuk menjadi usahawan topup, anda amat dialu-alukan untuk mendaftar dengan AyuhTopup.

Jika anda mempunyai masalah, sila hubungi kami di page Pertanyaan.

Sekian terima kasih,   

  Admin Web AyuhTopup

  Anda mempunyai masalah pendaftaran, persoalan mengenai web AyuhTopup atau tidak dapat SMS yang mengandungi password? Sila hubungi:

  atau klik disini untuk pertanyaan.

  Kami akan cuba membantu anda terutama dari segi pendaftaran. Sekiranya anda menghadapi masalah modal tidak masuk atau topup gagal, sila hubungi Careline/Helpdesk.

  Careline/HelpDesk

  Mempunyai masalah modal tidak masuk atau topup tidak terima? Hubungi:

  atau Sila klik disini untuk pertanyaan.

  Iklan